Beton Elicopterizat Liteni

★ Beton Elicopterizat Liteni • Pardoseli industriale Liteni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Liteni : betonul elicopterizat este o solutie de pavare cu preturi avantajoase, foarte folosita la momentul actual. Practic, acest sistem de realizare a pardoselilor si sapelor se realizeaza prin turnarea unui tip special de beton, deseori imbunatatit cu un strat de cuart si prin sclivisirea suprafetei rezultate cu ajutorul unui utilaj special denumit masina de elicopterizat sau elicopter.

Sclivisirea suprafetei proaspat betonate este principala etapa de finisare a pardoselilor elicopterizare deoarece prin aceasta procedura se ajunge la un strat dur de beton, neted, fara denivelari sau asperitati, al carei aspect poate capata luciu oglinda. Datorita structurii dure a suprafetei, riscul de deteriorare este minim, iar curatarea si intretinerea se pot face fara efort.

Pretul betonului elicopterizat este variabil in fucntie de alegerea materiilor prime, complexitatea proiectului si timpul de lucru necesar pentru executie. Pentru o oferta personalizata de pardoseli industriale decorative, contacteaza-ne, echipa cu experienta in pavari si amenajari cu beton elicopterizat.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Liteni (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219