Beton Elicopterizat Lehliu Gara

★ Beton Elicopterizat Lehliu Gara • Pardoseli industriale Lehliu Gara • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Lehliu Gara : betonul elicopterizat este un tip de pardoseala industriala care se remarca prin rezistenta, aspect estetic placut si un proces de lucru finalizat intr-un timp destul de scurt. Pardoseala elicopterizata este caracteristica spatiilor industriale, comerciale, rezidentiale si se preteaza foarte bine pentru cai de acces, culoare de circulatie pietonale, parcari.

Rezistenta betonului elicopterizat este obtinuta prin utilizarea materialelor specifice clasei betonului ale caror proprietati sunt imbunatatite cu ajutorul unor aditivi speciali precum stratul de cuart cu minerale de ciment, dar si prin tehnica de lucru specifica.

Pentru obtinerea suprafetei dure care nu se deterioreaza in timp, betonul este sclivisit cu o masina speciala de elicopterizat. Acest utilaj mecanizat aduce la suprafata un strat de beton neted, lucios, care nu are nicio asperitate sau denivelare si care opune reizstenta traficului, impactului cu obiecte grele, contactului cu produse chimice. Daca betonul elicopterizat este o solutie de pardoseala potrivita pentru spatiile tale, contacteaza echipa www.beton-elicopterizat.ro pentru o oferta personalizata de pret!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Lehliu Gara (Calarasi) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219