Beton Elicopterizat Jimbolia

★ Beton Elicopterizat Jimbolia • Pardoseli industriale Jimbolia • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Jimbolia : betonul elicopterizat este un sistem de pardoseala care se remarca prin rezistenta si prin aspectul sau stralucitor. Spre deosebire de alte solutii clasice de pardoseala, rezistenta si aspectul lustruit al betonului elicopterizat sunt obtinute printr-un proces de slefuire cu ajutorul unui utilaj special, denumit elicopter.

Pentru realizarea betonului elicopterizat echipele de meseriasi folosesc compozitii speciale de beton, imbunatatite cu ciment, minerale, cuart si personalizate, in unele cazuri, cu pigmenti de culoare. Betonul este turnat si sclivisit pana cand capata aceeasi rezistanta in toate punctele sale, astfel incat sa poata fi folosit pentru trafic intens.

Deoarece sunt foarte durabile, pardoselile din beton elicopterizat sunt recomandate pentru zone de lucru interioare sau exterioare din domenii variate precum productie, comert, auto, alimentar si altele asemenea. Contacteaza echipa noastra pentru a realiza lucrari durabile cu beton elicopterizat simplu sau cu cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Jimbolia (Timis) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219