Beton Elicopterizat Insuratei

★ Beton Elicopterizat Insuratei • Pardoseli industriale Insuratei • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Insuratei : betonul elicopterizat este o placa dura, rezistenta, care poate sustine traficul intens auto sau realizat cu diferite tipuri de utilaje specific domeniilor indistriale de productie, logistica, de servicii. Acesta poate fi adaptat si zonelor rezidentiale, mai ales in complexurile rezidentiale pentru sape de mari dimensiuni, garaje, parcari.

Beneficiul major al betonului elicopterizat este ca, atunci cand aceasta este aplicat corect, respectandu-se formula de beton, adaugarea aditivilor potriviti, grosimea placii turnate, procesele de lucru, ofera garantia utilizarii pe o perioada lunga de timp fara a fi nevoie de investitii suplimentare pentru reconditionare sau reparatii.

Mai mult decat atat, betonul elicopterizat are un aspect decorativ obtinut prin lustru si prin cromatica variata. Pentru lucrari calitative si estetice cu beton elicopterizat, apleaza la echipa noastra, recunoscuta pentru rezultatele sale in domeniul pavarilor si amenajarilor! Contacteaza-ne cu incredere!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Insuratei (Braila) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219