Beton Elicopterizat Iernut

★ Beton Elicopterizat Iernut • Pardoseli industriale Iernut • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Iernut : betonul elicopterizat poate fi aplicat in spatii cu diverse destinatii de utilizare. In general, aceasta tehnica este recomandata in zonele in care exista un risc ridicat de uzura a pardoselilor din cauza traficului intens, a compresiei, a impactului si socurilor, a contactului cu substante chimice sau a conditiilor climaterice dificile.

Aspectul pardoselilor elicopterizate este unitar, neted, curat. Acesta contribuie la obtinerea unui decor ideal pentru multe industrii si, totodata, faciliteaza intretinerea simpla a suprafetei deoarece actioneaza ca o protectie impotriva murdariei, se curata usor si se intretine fara efort pentru o perioada indelungata.

Deoarece aplicarea betonului elicopterizat se face mecanizat, cu ajutorul echipamentelor numite elicoptere, procesul de lucru nu dureaza foarte mult timp. Contacteaza echipa noastra care desfasoara lucrari pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart si solicita o oferta personalizata de pret pentru proiectele tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Iernut (Mures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219