Beton Elicopterizat Ianca

★ Beton Elicopterizat Ianca • Pardoseli industriale Ianca • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ianca : o pardoseala corect aleasa, a carei investitie este realizata in mod inteligent are o rezistenta foarte buna la uzura, adica poate fi folosita pentru o perioada indelungata asa cum se intampla in cazul betonului elicopterizat. Rezistenta la uzura a betonului elicopterizat inseamna sustinerea traficului intens, a abraziunii, pastrarea aspectului si structurii in conditii dificile termice, de umiditate.

Suprafata rezultata dupa finisarea betonului elicopterizat este, practic, o placa unitara, dura, fara rosturi care ar putea slabi rezistenta si ar putea acumula mizerie, cu aspect neted si lustruit. Pentru a colora pardoselile de beton elicopterizat se foloseste un strat special de cuart sau pigmenti de culoare.

Datorita caracteristicilor sale, pardoselile elicopterizate sunt optiuni avantajoase pentru amenajarea spatiilor din domeniul industrial, comercial, alimentar, dar si rezidential. Contacteaza echipa noastra pentru a primi oferte personalizate pentru proiectele tale si beneficiaza de un raport excelent calitate/costuri pentru pardoseli elicopterizate cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ianca (Braila) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219