Beton Elicopterizat Husi

★ Beton Elicopterizat Husi • Pardoseli industriale Husi • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Husi : spatiile de lucru pot avea acum pardoseli durabile si aspectuoase cu ajutorul betonului elicopterizat. Betonul elicopterizat este, in esenta, un strat de beton cu o compozitie speciala si armatura, omogenizat si sclivisit in stare proaspata. Rezultatul este o placa betonata, la fel de solida in toate punctele si pe toate directiile, ideala pentru locuri in care exista trafic, socuri, umiditate.

Betonul elicopterizat finisat si protejat cu un strat de lac este destul de usor de curatat si de intretinut deoarece suprafata sa nu este predispusa depunerilor de murdarie si nici nu se deterioreaza sau fisureaza usor. In aceste conditii, pe termen lung, costurile pardoselilor elicopterizate sunt considerate accesibile.

Pretul betonului elicopterizat pe piata poate varia in functie de complexitatea lucrarii, de timpul de lucru alocat, dar si de materialele utilizate. Contacteaza echipa noastra pentru oferte complete de pret si asigura-te ca incredintezi lucrarea tau unei echipe competente si cu experienta in tehnica betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Husi (Vaslui) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219