Beton Elicopterizat Hunedoara

★ Beton Elicopterizat Hunedoara • Pardoseli industriale Hunedoara • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Hunedoara : betonul elicopterizat este un produs rezistent si estetic. Durabilitatea acestuia se bazeaza atat pe folosirea unei compozitii imbunatatite de beton, cat si pe o tehnica avansata de slefuire cu utilaje mecanizate (masina de elicopterizat sau elicopter) a suprafetelor proaspat turnate. Colorarea betonului elicopterizat se face prin folosirea unui strat de cuart sau prin amestecarea acestuia cu diferiti pigmenti de culoare.

Alegerea pardoselilor elicopterizate este potrivita atat pentru pavarile din domeniul industrial si comercial, cat si pentru pavarile din domeniul rezidential, in special pentru sape in complexurile de locuinte, pentru parcari si garaje datorita trainiciei, dar si a intretinerii usoare si timpului scurt de executie.

Daca ai nevoie de o pardoseala pe care sa o poti folosi timp indelungat, opteaza pentru tehnica betonului elicopterizat. Suntem o echipa cu experienta in pavari si amenajari care dispune de intreg echipamentul necesar finisarii betonului elicopterizat si pune in practica lucrari calitative la preturi convenabile. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Hunedoara (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219