Beton Elicopterizat Horezu

★ Beton Elicopterizat Horezu • Pardoseli industriale Horezu • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Horezu : betonul elicopterizat este solutia de care au nevoie proprietarii de spatii care cauta durabilitate si o intretinere simpla, la costuri avantajoase. Desi, la baza, betonul elicopterizat este o placa obtinuta din materii prime din clasa betonului, armat si imbunatatit cu aditivi speciali, tehnica de lucru face diferenta. Prin sclivisire, pardoselile capata rezistenta si aspect neted, lucios, usor de integrat in designul oricarui spatiu interior sau exterior.

Aspectul estetic al betonului elicopterizat este un mare plus. Acesta poate fi personalizat in functie de preferinte. Suprafetele finite sunt uniforme si pot fi lustruite pana cand devin stralucitoare. Culorile pot varia de la griul specific betonului si pana nuante deosebite obtinute cu cuart sau cu pigmenti de culoare.

Pentru pardoseli durabile lucrate cu beton elicopterizat, poti apela cu incredere la echipa noastra, specializata in pavari si amenajari. Executam proiecte care implica pardoseli elicopterizate de orice dimensiune, cu cuart sau fara cuart, oferind un raport calitate • Pret corect. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Horezu (Valcea) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219