Beton Elicopterizat Hateg

★ Beton Elicopterizat Hateg • Pardoseli industriale Hateg • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Hateg : betonul elicopterizat este una dintre cele mai solide pardoseli ale momentului actual. Desi, initial, betonul elicopterizat era utilizat la nivel industrial, pentru pardoselile intens folosite si supuse unui risc mare de uzura din cauza traficului sau a socurilor mecanice, la ora actuala, aceasta tehnica s-a raspandit catre spatiile comerciale, de agrement, rezidentiale, parcari.

Diversificarea spatiilor amenajate cu beton elicopterizat vine din faptul ca pardoselile de acest tip sunt durabile, dar si aspectuoase. Suprafetele finisate pot sustine eficient traficul auto sau al utilajelor, dar si traficul pietonal si nu se deterioreaza in conditii dificile de umiditate, caldura, abur.

Colorarea betonului elicopterizat se poate face, optional, cu cuart sau cu diferiti pigmenti de culoare compatibili cu formula de beton utilizata. Pentru lucrari realizate la inalte standarde de calitate, cu materii prime superioare si scule profesionale, contacteaza echipa noastra, specializata si experimentata in pavari si amenajari cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Hateg (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219