Beton Elicopterizat Harsova

★ Beton Elicopterizat Harsova • Pardoseli industriale Harsova • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Harsova : betonul elicopterizat este o pardoseala trainica si estetica, utilizata la scara destul de larga in ultima perioada in spatiile industriale, comerciale, rezidentiale. Datorita proprietatilor sale, acest sistem de acoperire a solului poate fi folosit pentru mult timp fara a fi nevoie de interventii suplimentare pentru reparatia sau restaurarea lui.

Durabilitatea betonului elicopetrizat vine din proprietatile materiilor prime folosite – beton, aditivi, ciment, dar si din tehnica de lucru care consta in slefuirea cu o masina speciala numita elicopter a stratului de beton proaspat turnat pana cand acesta capata duritate si aspect lucios. Rolul decorativ este obtinut prin adaugarea unui strat de cuart sau a pigmentilor de culoare, disponibili intr-o cromatica variata.

Deoarece tehnica de lucru a betonului elicopterizat are la baza procese mecanizate, termenul de executie este avantajos. Costurile, de asemenea, sunt convenabile si variaza in functie de dimensiunea lucrarilor. Pentru termene de lucru si cotatii de pret ale proiectelor de amenajare cu beton elicopterizat, contacteaza echipa noastra!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Harsova (Constanta) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219