Beton Elicopterizat Harlau

★ Beton Elicopterizat Harlau • Pardoseli industriale Harlau • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Harlau : Betonul elicopterizat este o pardosela dura cu rol decorativ care adauga spatiilor rezistenta si posibilitatea de a fi utilizate timp indelungat, dar si un aspect estetic aparte. Pardoselile elicopterizate sunt tipice spatiilor industriale, comerciale, parcarilor, dar si ansamblurilor rezidentiale.

Chiar daca este considerata o pardoseala de tip industrial prin prisma durabilitatii sale, pardoseala elicopterizata are o estetica deosebita care se poate asorta cu orice stil de amenajare. Gama de culori variata obtinuta prin pigmentare cu produse speciale sau prin adaugarea unui strat de cuart este completata de netezimea si luciul suprafetei finisate.

Tehnica betonul elicopterizat are, in prezent, etape clare de lucru deoarece nu mai este un sistem de amenajare nou, ci unul care si-a dovedit deja functionalitatea si beneficiile. Contacteaza echipa www.beton-elicopterizat.ro pentru a pune in practica proiectele tale de constructii si amenajare folosind betonul elicopterizat cu cuart sau fara cuart si beneficiaza de oferte personalitate si garantia calitatii!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Harlau (Iasi) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219