Beton Elicopterizat Gura Humorului

★ Beton Elicopterizat Gura Humorului • Pardoseli industriale Gura Humorului • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Gura Humorului : betonul elicopterizat este un sistem de pavare pentru care opteaza in prezent tot mai multi proprietari de spatii industriale, comerciale, rezidentiale. Popularitatea acestui material de amenajare a pardoselilor si sapelor vine din cumulul de avantaje pe care acesta le are, dintre care rezistenta si aspectul decorativ sunt cele mai importante.

Rezistenta specifica pardoselilor elicopterizate este data atat de materiale utilizate, cat si de tehnica de lucru. Sunt necesare materii prime din clasa betoanelor, intarite cu plasa si fier, ale caror proprietati sunt imbunatatite prin folosirea de aditivi speciali precum stratul aditionat de cuart. Finisarea se realizeaza prin slefuire, proces de lucru prin care se obtine din suprafata de beton turnat o placa unitara neteda si dura.

Ca sa te asiguri ca pavarea cu beton elicopterizat se face in mod corect si ca pardoselile vor portea fi folosite ani intregi fara investitii costisitoare de reparatie, lucreaza cu echipe care au experienta in tehnica betonului elicopterizat. Contacteaza-ne, suntem la dispozitia ta pentru realizarea de pardoseli elicopterizate cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Gura Humorului (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219