Beton Elicopterizat Ghimbav

★ Beton Elicopterizat Ghimbav • Pardoseli industriale Ghimbav • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ghimbav : pardoselile elicopterizate sunt considerate pardoseli industriale de trafic intens care au ca element specific optiunea de a fi personalizate prin gama variata de culori. Ele au rezistenta mare sub abraziune si greutate, ceea ce inseamna ca se pastreaza foarte bine timp indelungat si ca sunt o investitie inteligenta in cadrul proiectelor de amenajare.

Suprafetele acoperite cu beton elicopterizat sunt dure si impermeabile. Aceste suprafetele sunt obtinute prin slefuirea mecanizata a betonului proaspat turnat pana cand acesta devine o placa monolitica, neteda si lustruita. Aplicarea aditivilor precum stratul de cuart, ciment si minerale ajuta la imbunatatirea proprietatilor betonului elicopterizat, dar si la colorarea acestuia.

Fie ca ai de amenajat spatii industriale sau comerciale, urmeaza recomandarile specialistilor si foloseste betonul elicopterizat. Astfel, nu este nevoie de blocarea zonelor de lucru pentru mult timp deoarece betonul elicopterizat poate fi lucrat in 48-72 de ore si nu ai nevoie de investitii ulterioare pentru restaurare deoarece betonul elicopterizat are o durata indelungata de viata. Contacteaza-ne si afla cat de potrivit este betonul elicopterizat pentru lucrarile tale de amenajare!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ghimbav (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219