Beton Elicopterizat Gataia

★ Beton Elicopterizat Gataia • Pardoseli industriale Gataia • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Gataia : pardoselile de beton elicopterizat sunt denumite si pardoseli industriale finisate sau superfinisate. Aceasta denumire vine de la procedura de lucru a betonului, care este turnat si, apoi, slefuit cu un utilaj special numit elicopter pana cand se obtine o suprafata dura, neteda, lustruita.

Rezistenta mare la uzura nu este singurul atribut al pardoselilor elicopterizare. Aceasta este completata de un proces de aplicare rapid, curatare si intretinere simpla, costuri convenabile. Rolul decorativ al betonului elicopterizat sta in posibilitatea de a fi personalizat prin culoare, fie prin folosirea unui strat de cuart, minerale, ciment, fie prin folosirea pigmentilor potriviti.

Secretul calitatii betonului elicopterizat sta in respectarea procedurii de aplicare si in calitatea materiilor prime folosite. Pentru a te asigura ca lucrezi cu echipe care nu fac rabat la calitate, contacteaza echipa noastra. Aprecierea clientilor nostri este o garantie ca lucrarile pe care le executam se ridica la nivelul asteptarilor beneficiarilor.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Gataia (Timis) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219