Beton Elicopterizat Galati

★ Beton Elicopterizat Galati • Pardoseli industriale Galati • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Galati • Pardoseli industriale Galati • Pret / m2Beton Elicopterizat Galati : pardoselile din zonele in care se circula intens trebuie sa aiba rezistenta ridicata la uzura adica sa fie realizate din materiale dure, precum betonul. O tehnica foarte apreciata a ultimilor ani care se bazeaza pe utilizarea betonului, dar aduce acestuia imbunatatiri atat in adaugarea de materii prime – de exemplu cuartul, cat si in folosirea unei tehnici de slefuire specific este betonul elicopterizat.

Pardoselile din beton elicopterizat sunt specifice spatiilor industriale, fiind folosite mai ales in halele de lucru, spatiilor comerciale, fiind aplicate in marile magazile, in centrele comerciale si depozitele acestora, parcarilor interioare sau exterioare. Suprafetele acoperite cu beton elicopterizat sunt unitare, netede, lucioase si pot avea diferite nuante de culoare.

Pentru a beneficia de lucrari pe baza de beton elicopterizat care sa reziste in timp si sa arate impecabil este nevoie sa apelezi la o echipa cu experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor precum echipa noastra. Contacteaza-ne pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie in dezvoltarea proiectelor tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Galati (Galati) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219