Beton Elicopterizat Frasin

★ Beton Elicopterizat Frasin • Pardoseli industriale Frasin • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Frasin : Atunci cand se tine cont de destinatia de baza a suprafetelor amenajate este mult mai simplu sa se aleaga o solutie de pardoseala potrivita si avantajoasa. Pardoselile elicopterizate, de exemplu, se potrivesc acelor suprafete pe care se desfasoara activitati cu trafic intens, care sunt supuse riscului de deteriorare, conditiilor de mediu nefavorabile (umiditate, abur, caldura excesiva).

Pardoselile elicopterizate sunt realizate din formule pe baza de beton imbunatatit cu aditivi speciali alesi, precum cuartul, pentru a sustine proprietatile acestuia. Cuartul ajuta la intarirea mai eficienta a suprafetei betonate si la adaugarea de culoare pardoselii astfel incat, dupa finisare, aceasta sa aiba atat functionalitate, cat si rol decorativ.

Opteaza pentru beton elicopterizat atunci cand proiectele tale includ sape sau pardoseli care au nevoie de rezistenta la uzura. Astfel de lucrari pot fi realizate de echipa noastra, echipa care respecta standarde inalte de calitate datorita investitiilor constante in instruirea echipelor si in dotarea cu utilaje profesionale performante. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Frasin (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219