Beton Elicopterizat Filiasi

★ Beton Elicopterizat Filiasi • Pardoseli industriale Filiasi • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Filiasi : inspira-te din solutiile de amenajare industriale atunci cand ai nevoie de pardoseli dure, usor de intretinut, economice! Betonul elicopterizat este o optiune pentru sape si pardoseli care isi pastreaza aspectul ani de-a randul si imbina excelent rezistenta cu designul flexibil care se bazeaza pe o paleta larga de culori si luciu-oglinda al suprafetelor.

Deoarece intruneste calitati specifice pardoselilor industriale decorative, adica este durabil si aspectuos, betonul elicopterizat este utilizat frecvent in spatii precum halele industriale, fabricile, marile centre comerciale, zonele acestora de aprovizionare si depozitele, ansamblurile rezidentiale, parcarile, caile de acces.

Pentru ca tehnica betonului elicopterizat sa aiba rezultate calitative este nevoie de o echipa de specialisti care sa stie sa o puna in practica respectand aspecte precum  –  tipurile potrivite de beton si aditivi, grosimea betonului, pregatirea adecvata a suprafetelor, omogenizarea si slefuirea responsabila a suprafetelor. Contacteaza www.beton-elicopterizat.ro, o echipa cu experienta in constructii si amenajari, inclusiv in tehnica betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Filiasi (Dolj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219