Beton Elicopterizat Fieni

★ Beton Elicopterizat Fieni • Pardoseli industriale Fieni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Fieni : ca sa alegi pardoseala potrivita pentru spatiile cu trafic intens si risc de deteriorare din cauza factorilor mecanici, de clima, chimici, trebuie sa te asiguri ca aceasta are suficienta duritate astfel incat sa nu fie afectata in timp. Exista variante multiple de pardoseli dure decorative, iar betonul elicopterizat una dintre acestea.

Betonul elicopterizat este un tip de amenajare decorativa obtinuta pe baza de beton armat, imbunatatit cu produse speciale (precum cuartul) si finisat prin tehnici speciale pana cand acesta se transforma dintr-o suprafata turnata intr-o placa unitara, neteda si dura. Pentru decorarea betonului elicopterizat poate fi folosit un strat de cuart care ii adauga culoare si un plus de rezistenta sau diferiti pigmenti de culoare.

Urmeaza recomandarile specialistilor in materie de pardoseli dure decorative si opteaza pentru betonul elicopterizat! Echipa www.beton-elicopterizat.ro iti sta la dispozitie cu oferte personalizate pentru indeplinirea planurilor de amenajare a spatiilor intens utilizate, fie ca fac parte din sectorul industrial-comercial sau din cel rezidential. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Fieni (Dambovita) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219