Beton Elicopterizat Faurei

★ Beton Elicopterizat Faurei • Pardoseli industriale Faurei • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Faurei : betonul elicopterizat este o pardoseala industriala care si-a castigat notorietatea datorita durabilitatii sale si a aspectului estetic deosebit. Pardoselile elicopterizate au la baza o formula de beton speciala, imbunatatita cu aditivi suplimentari precum cuartul care sustin rezistenta suprafetelor.

In functie de destinatia pardoselii, compozitia betonului si aditivii pot fi dozati diferit astfel incat aceasta sa se potriveasca pentru trafic intens, compresie sau contact cu produse chimice (uleiuri, de exemplu). Suprafata turnata cu aceasta compozitie de beton armat este sclivisita cu elicopterul (utilajul specific tehnicii betonului elicopterizat) si apoi sigilata cu lacuri de protectie.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Faurei • Pret / m2 in

Este foarte important pentru durabilitatea pardoselilor sa se aleaga formule de beton adecvate scopului in care sunt folosite pardoselile, tocmai de aceea specialistii recomanda colaborarea cu echipe de meseriasi care au experienta in domeniu. Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiectele tale de amenajare pe baza de beton elicopterizat cu sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Faurei (Braila) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219