Beton Elicopterizat Faget

★ Beton Elicopterizat Faget • Pardoseli industriale Faget • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Faget : betonul elicopterizat este un sistem de lucru pentru pardoseala, care se bazeaza pe finisarea mecanica a stratului de beton, pana cand acesta capata aceeasi rezistenta la uzura in toate punctele si pe toate directiile. Suprafetele de beton elicopterizat finisate mecanic raman impecabile fie ca sunt supuse traficului, socurilor, conditiilor termice dificile sau contaminarii cu anumite produse chimice.

Deoarece este durabil si deloc greu de intretinut pentru perioade lungi de timp, betonul elicopterizat este recomandat de specialistii in constructii si amenajari ca element de baza pentru spatiile industriale – hale si sali de lucru din domenii precum productie, alimentatie, logistica, auto, spatii comerciale, parcari.

Betonul elicopterizat nu poate fi lucrat de catre oricine, deoarece este nevoie de alegerea formulei potrivite de beton, de echipamente speciale mecanizate care sa fie folosite pentru finisarea suprafetelor, de cunoasterea procedurilor de aplicare. Contacteaza echipa noastra si beneficiaza de pardoseli elicopterizate calitative, garantate pentru timp indelungat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Faget (Timis) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219