Beton Elicopterizat Fagaras

★ Beton Elicopterizat Fagaras • Pardoseli industriale Fagaras • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Fagaras : Betonul elicopterizat este un tip de pardoseala specific spatiilor industriale deoarece prezinta rezistenta mare la uzura. Cu cat pardoselile elicopterizate sunt mai bine realizate, cu atat au mai mari sanse sa reziste timp indelungat fara alte investitii suplimentare si sa isi mentina aspectul impecabil.

Pardoselile elicopterizate sunt aplicate in mai multe etape, principale fiind pregatirea terenului, turnarea betonului, nivelarea si omogenizarea lui, sclivisirea betonului cu elicopterul si sigilarea suprafetei cu lacuri speciale. Deoarece lucrarile se fac mecanizat, cu utilaje speciale, durata de executie este redusa, o echipa cu experienta putand realiza pana la 1.000 de metri patrati de beton elicopterizat pe zi.

Opteaza pentru pardoseli elicopterizate in spatii de lucru din diverse domenii – productie, comert, servicii, logisticam auto, acolo unde exista trafic intens si risc ridicat de uzura. Echipa noastra ofera servicii de pavari si amenajare cu beton elicopterizat de foarte buna calitate, garantate pentru utilizare intensa. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Fagaras (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219