Beton Elicopterizat Eforie

★ Beton Elicopterizat Eforie • Pardoseli industriale Eforie • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Eforie : betonul elicopetrizat este un sistem de pardoseala rezistent si decorativ, care poate da oricarui spatiu o functionalitate indelungata si o noua infatisare. Suprafetele acoperite cu beton elicopterizat sunt garantate pentru multi ani chiar si atunci cand sustin trafic intens auto, cu utilaje sau pietonal ori sunt supuse factorilor chimici sau climaterici.

Ca si compozitie, betonul elicopterizat are la baza materii prime din clasa betonului si aditivi speciali care sustin proprietatile acestora. Pentru colorarea stratului de beton se foloseste cuartul disponibil in diferite nuante sau pigmenti de culoare, iar pentru protectie, o solutie compatibila.

Tehnica prin care compozitia de beton capata rezistenta extraordinara consta in slefuirea suprafetei proaspat turnate pana cand aceasta nu se mai comporta precum o arie intinsa de beton, ci precum o placa unitara, dura, capabila sa sustina traficul si compresia in toate punctele sale si pe toate directiile.  Contacteaza echipa noastra pentru oferte de pret personalizate ale lucrarilor din domeniul betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Eforie (Constanta) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219