Beton Elicopterizat Dumbraveni

★ Beton Elicopterizat Dumbraveni • Pardoseli industriale Dumbraveni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Dumbraveni : Betonul elicopterizat este o optiune avantajoasa de pavare a suprafetelor deoarece imbina foarte bine rezistenta sapelor industriale cu aspectul estetic al amenajarilor de tip decorativ. Betonul elicopterizat este o suprafata dura, avand culoarea gri specifica betonului sau nuante variate de culoare obtinute prin adaugarea cuartului sau a pigmentilor si aspect neted, al carui luciu variaza in functie de preferinte, putand ajunge pana la un luciu-oglinda.

Tehnica betonului elicopterizat este realizata in mare parte cu utilaje mecanizate care scurteaza destul de mult timpul de lucru. Pentru sclivisirea pardoselii, de exemplu, se foloseste o masina de elicopterizat (denumita si elicopter) care are o elice cu palete cu ajutorul careia suprafata este slefuita pana ramane fara nicio asperitate sau denivelare.

Daca betonul elicopterizat se potriveste proiectelor tale de amenajare, apeleaza la echipa noastra, o echipa care detine echipamente specifice si experienta de lucru pentru a solicita oferte personalizate de pret si toate detaliile necesare despre aceasta tehnica moderna de pavare! Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Dumbraveni (Sibiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219