Beton Elicopterizat Draganesti Olt

★ Beton Elicopterizat Draganesti Olt • Pardoseli industriale Draganesti Olt • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Draganesti Olt : Betonul elicopterizat este unul dintre cele mai simple sisteme de amenajare a pardoselilor dure. Aproape intreg procesul de realizare este mecanizat, folosindu-se echipamente speciale pentru turnarea suprafetei de beton, nivelarea si omogenizarea betonului, slivisirea betonului pana la obtinerea aspectului dorit, fie ca este slefuit pana la netezire sau pana la obtinerea luciului de oglinda.

Cel mai important echipament folosit pentru lucrarile pe baza de beton elicopterizat este numit elicopter. Acest utilaj are o elice formata din pale, asemenea unui elicopter clasic care omogenizeaza si slefuieste suprafata betonata cu o viteza destul de mare pana cand o transforma intr-o placa unitara, potrivita pentru sustinerea traficului greu.

Atat masina de elicopterizat (elicopterul), cat si celelalte echipamente utilizate pentru aplicarea betonului elicopterizat sunt scule profesionale de lucru care au nevoie de priceperea unor tehnicieni cu experienta pentru a obtine rezultate de calitate. Colaboreaza cu noi, o echipa cu activitate in constructii si amenajari care detine atat echipamente profesionale, cat si echipe de specialisti gata sa puna in practica orice proiect pe baza de beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Draganesti Olt (Olt) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219