Beton Elicopterizat Dorohoi

★ Beton Elicopterizat Dorohoi • Pardoseli industriale Dorohoi • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Dorohoi : sapele si pardoselile elicpterizate sunt cele mai rezistente elemente de infrastructura care pot fi obtinute prin procese mecanizate. Automatizarea procesului de lucru este avantajoasa atat din punctul de vedere al timpul mai scurt de executie si al unui cost mai economic, cat si din punctul de vedere al rezistentei care ar fi greu de obtinut in mod manual.

Deorece si-a demonstrat trainicia si durata indelungata de utilizare chiar si in conditii dificile de trafic sau presiune a greutatii, de impact, socuri, betonul elicopterizat este folosit in locuri cu detinatie variata, in mediul industrial, in spatii comerciale – pentru parcari, depozite, zone de aprovizionare, pe proprietati private.

Ca aspect, betonul elicopterizat adauga plus valoare spatiilor in care este finisat deoarece are suprafata omogena, lustruita pana la efect de oglinda si poate fi colorat in diverse nuante, in functie de preferinte. Contacteaza echipa noastra, cu activitate in pavari si amenajari, inclusiv pe baza de beton elicopterizat simplu sau cu cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Dorohoi (Botosani) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219