Beton Elicopterizat Dolhasca

★ Beton Elicopterizat Dolhasca • Pardoseli industriale Dolhasca • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Dolhasca : Betonul elicopterizat este un sistem care a atras atentia in ultimii ani deoarece raspunde foarte bine nevoii de a avea pardoseli rezistente, care nu cedeaza atunci cand sunt supuse traficului intens, impactului accidental cu diferite obiecte grele, conditiilor nefavorabile precum temperaturi extreme, umiditate, abur, praf.

Datorita suprafetei dure obtinute, betonul elicopterizat se aplica frecvent in zone care apartin industriei, comertului, dar si in parcari sau in zone rezidentiale. Versatilitatea in ceea ce priveste zonele de utilizare a betonului elicopterizat vine din faptul ca rezistenta sa este completata foarte bine de aspectul decorativ.

Daca ai in plan amenajarea cu pardoseli elicopterizate a spatiilor ample care permit lucrul cu echipamente mecanizate specifice acestei tehnici, colaboreaza cu noi. Echipa noastra detine utilaje performante si tehnicieni instruiti pentru a le folosi, dar si o vasta experienta de lucru in pavari si amenajari pe baza de beton elicopterizat.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Dolhasca (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219