Beton Elicopterizat Deva

★ Beton Elicopterizat Deva • Pardoseli industriale Deva • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Deva • Pardoseli industriale Deva • Pret / m2Beton Elicopterizat Deva : betonul elicopterizat face parte din categoria amenajarilor cu beton de tip decorativ, pardoselile obtinute cu ajutorul acestuia avand o rezistenta ridicata la uzura, dar si un aspect cu efect estetic deosebit atat prin netezime si luciu, cat si prin varietatea de culori disponibile. Acest sistem de realizare a pardoselilor este potrivit mai ales pentru spatiile ample intens utilizate.

Datorita caracteristicilor sale: rezistenta la factori mecanici, chimici, climaterici, impact, trafic; curatare si intretinere usoara; proces simplu de realizare; design modern, betonul elicopterizat este des utilizat in sectoarele industriale si comerciale, in hale de productie, fabrici, depozite si zone de aprovizionare, centre comerciale, ateliere auto si parcari.

Conditia principala pentru a obtine lucrari durabile pe baza de beton elicopterizat este colaborarea cu o echipa cu experienta precum beton-elicopterizat.ro care trateaza cu atentie fiecare etapa de lucru, de la pregatirea suprafetei de amenajat si pana la sigilarea ei cu produse speciale de protecte  si care are la dispozitie materii prime de calitate si echipamente adecvate. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Deva (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219