Beton Elicopterizat Deta

★ Beton Elicopterizat Deta • Pardoseli industriale Deta • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Deta : pardoseala elicopterizata se realizeaza prin turnarea unui strat consistent de beton tratat cu aditivi speciali (precum cuartul) si finisarea acestuia cu un utilaj numit elicopter, care reuseste sa transforme suprafata turnata intr-o placa unitara, foarte solida, lustruita. Placa de beton rezultata sustine traficul si greutatea la fel de bine in toate punctele sale si pe toate directiile.

Acest sistem de pardoseala este durabil, dar si estetic. Netezimea si luciul sunt completate de culoarea preluata de la stratul de cuart sau obtinuta cu pigmenti de culoare. Datorita rolului decorativ, betonul elicopeterizat are o arie mare de utilizare, atat in spatii industriale, cat si in spatii comerciale sau rezidentiale.

Fiind un sistem de pardoseala de ultima generatie, obtinut cu ajutorul unor formule de beton speciale si utilaje profesionale, betonul elicopterizat este lucrat de echipe specializate in pavari si amenajari de pardoseli. Apeleaza la echipa noastra pentru a dezvolta impreuna proiectele tale de amenajare folosind beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Deta (Timis) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219