Beton Elicopterizat Darmanesti

★ Beton Elicopterizat Darmanesti • Pardoseli industriale Darmanesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Darmanesti : betonul elicopterizat este una dintre cele mai avantajoase solutii de amenajare a pardoselilor din spatii cu diverse destinatii de utilizare si risc ridicat de uzura. Alegerea betonului elicopterizat sta mai mult in caracteristicile practice pe care aceasta pardoseala le are, insa nici aspectul decorativ nu este unul de neglijat.

Pardoselile elicopterizate sunt practice si functionale. Ele sunt turnate din beton, folosindu-se o compozitie speciala care include ingrediente precum cuartul sau pigmentii de culoare. Finisarea consta in slefuirea suprafetelor betonate, proaspat turnate, astfel incat acestea sa fie transformate in placi de beton solide, netede, lucioase.

Ca si aspect, betonul elicopterizat este foarte versatil. El poate fi lasat simplu, de culoare gri sau poate fi colorat. Suprafata neteda poate fi slefuita pana cand capata un luciu perfect, cu efect de oglinda, usor de curatat si de intretinut. Contacteaza echipa noastra pentru a discuta despre proiectele tale de amenajare pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Darmanesti (Bacau ) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219