Beton Elicopterizat Darabani

★ Beton Elicopterizat Darabani • Pardoseli industriale Darabani • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Darabani : sapa sau pardoseala elicopterizata este un sistem de acoperire a solului care are un timp de executie destul de rapid. Din acest motiv, dar si deoarece este durabil si aspectuos, betonul elicopterizat este recomandat si folosit din ce in ce mai frecvent de catre specialistii in amenajari si pavari.

Suprafetele de beton elicopterizat erau folosite initial pentru spatii industriale, insa aria lor de aplicare s-a extins si, in prezent, pot fi intalnite in spatii comerciale, de agrement, parcari, piste, chiar si proprietati private. Acestea pot fi finisate si lasate cu un design simplu, lustruit si gri, de culoarea betonului sau colorate in diverse nuante cu cuart sau pigmenti.

Pentru obtinerea sapelor sau pardoselilor elicopterizate trebuie sa se respecte, in mare parte, etape de lucru mecanizate si sa se foloseasca utilaje si scule profesionale precum elicopterele sau masinile de elicopterizat. Colaboreaza cu o echipa care cunoaste tehnica betonului elicopterizat si care are acces la echipamente performante pentru rezultate durabile!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Darabani (Botosani) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219