Beton Elicopterizat Cugir

★ Beton Elicopterizat Cugir • Pardoseli industriale Cugir • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Cugir : betonul elicopterizat este un sistem de pardoseala industriala care are, totodata, rol decorativ. Acesta poate fi intalnit frecvent in spatiile in care riscul deteriorarii pardoselii ori sapei sunt ridicate si anume: zone industriale, zone comerciale, de aprovizionare si de depozitare a marfurilor, cai de acces si parcari de diferite tipuri.

Pardoselile elicopterizate sunt suprafetele unitare, fara asperitati, netede, care au deseori aspect lucios de oglinda. Ele pot fi colorate cu ajutorul unui strat de cuart sau prin adaugarea de pigmenti compatibili tipului de beton folosit.

Datorita rezistentei ridicate la trafic, impact, conditii meteo nefaborabile, betonul elicopterizat poate fi folosit o perioada indelungata de timp fara costuri suplimentare alocate reparatiilor.

Totusi, pentru a te asigura ca pardoselile elicopterizate lucrate sunt durabile si indeplinesc standardele de calitate, este recomandata colaborarea cu o echipa de specialisti care folosesc echipamente performante, materii prime de calitate si care respecta tehnicile de executie ale acestui sistem de amenjare. Contacteaza www.beton-elicopterizat.ro, echipa cu experienta in aplicarea betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Cugir (Alba) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219