Beton Elicopterizat Covasna

★ Beton Elicopterizat Covasna • Pardoseli industriale Covasna • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Covasna : betonul elicopterizat este un sistem de pardoseala foarte durabil care are ca particularitate procesul de lucru mecanizat. Principala etapa in executia pardoselilor elicopterizate este omogenizarea si slefuirea mecanizata a stratului de beton proaspat turnat si tratat pana cand acesta se transforma intr-o placa solida, fara puncte slabe.

Suprafetele acoperite cu beton elicopterizat sunt foarte durabile si pot sustine traficul intens, socurile, impactul, actiunea factorilor chimici sau climaterici. Aspectul lor poate fi simplu, gri sau poate fi personalizat prin diferite culori, preluate de la stratul de cuart adaugat in compozitie sau de la pigmentii de culoare.

Betonul elicopterizat se preteaza pentru a fi folosit in spatii complexe, cu diferite scopuri de utilizare, in industrie, comert, agrement, spatii particulare. Indiferent de complexitatea lucrarilor realizate pe baza de beton elicopterizat, iti punem la dispozitie echipe competente, echipamente performante si preturi convenabile. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Covasna (Covasna) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219