Beton Elicopterizat Corabia

★ Beton Elicopterizat Corabia • Pardoseli industriale Corabia • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Corabia : Spatiile industriale care au pardoseli dure, rezistente, cu aspect neted, lucios si colorat sunt cel mai frecvent amenajate prin tehnica betonului elicopterizat. Desi este recomandat pentru spatii ample care au risc mare de deteriorare (trafic, impact, conditii meteo dificile), betonul elicopterizat poate fi adaptat in anumite conditii si pentru spatii rezidentiale precum parcari, garaje, alei de dimensiuni mari.

Pentru obtinerea betonului elicopterizat exista mai multe etape de lucru care trebuie sa fie respectate. Pregatirea suprafetelor, turnarea betonului, adaugarea stratului de cuart si a pigmentilor de culoare, omogenizarea si slefuirea suprafetei prospat turnate, intretinerea cu lac sunt, in mare pasii, pe care echipele de meseriasi ii urmeaza.

In fiecare dintre aceste etape sunt respectate proceduri de lucru precum alegerea unor anumite tipuri de materii prime, crearea celei mai potrivite formule de beton, turnarea betonului in limitele de grosime respectate. Colaboreaza cu echipa www.beton-elicopterizat.ro atunci cand vrei sa te asiguri ca  toate detaliile care influenteaza calitatea lucrarilor de amenajare sunt luate in considerare. Contacteaza-ne acum!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Corabia (Olt) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219