Beton Elicopterizat Copsa Mica

★ Beton Elicopterizat Copsa Mica • Pardoseli industriale Copsa Mica • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Copsa Mica : Betonul elicopterizat este specific zonelor industriale, dar el poate fi folosit foarte bine si in spatii comerciale, in depozite si zone de aprovizionare, in parcari, in zone rezidentiale pentru sape de mari dimensiuni, cai de acces si garaje. Suprafata de beton elicopterizat este dura, rezistenta la uzura si are design decorativ.

Rezistenta este principalul atribut al pardoselilor elicopterizare, tocmai din acest motiv, acestea sunt atat de des aplicate in spatiile dedicate industriei. Prin folosirea unor materii prime de calitate din categoria betonului si a aditivilor speciali se toarna o suprafata de beton care, mai apoi, este slefuita pana cand se formeaza un strat dur, pregatit pentru trafic greu.

Pardoseala elicopterizata are o durata indelungata de viata, dar si un aspect decorativ placut privirii. Opteaza pentru aceasta solutie de pavare ca sa beneficiezi de pardoseli care pot fi folosite ani de-a randul fara investitii suplimentare. Contacteaza echipa noastra, echipa care se ocupa de lucrari de amenajare pe baza de beton elicopterizat si pune in practica ideile tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Copsa Mica (Sibiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219