Beton Elicopterizat Comarnic

★ Beton Elicopterizat Comarnic • Pardoseli industriale Comarnic • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Comarnic : Betonul elicopterizat este o solutie alternativa de pavare a spatiilor in care se desfasoara activitati cu risc mare de deteriorarea a pardoselei. De aceea, betonul elicopterizat este specific zonelor industriale, halelor si fabricilor, depozitelor, parcarilor, zonelor comerciale. El poate fi adaptat si pentru amenajarea ariilor rezidentiale, deoarece are si rol decorativ.

Pardoseala elicopterizata are la baza o formula speciala de beton, imbunatatita cu aditivi precum cuartul, care ajuta la intarirea si colorarea suprafetei. Zona turnata cu beton este nivelata, omogenizata si slefuita cu ajutorul unor utilaje profesionale pana cand capata duritate si netezime. Dupa finisare, pardoseala elicopterizata este protejata cu lac.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Comarnic • Pret / m2 in

Opteaza pentru beton elicopterizat pentru pardoseli durabile, aspectuoase, economice. Echipa noastra iti sta la dispozitie cu servicii de executie pardoseli cu beton elicopterizat cu cuart si fara cuart, la preturi adaptate pietii actuale. Contacteaza-ne pentru oferte spersonalizate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Comarnic (Prahova) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219