Beton Elicopterizat Comanesti

★ Beton Elicopterizat Comanesti • Pardoseli industriale Comanesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Comanesti : betonul elicopterizat este un sistem de pardoseala obtinut din beton cu caracteristici speciale care este turnat, nivelat, tratat si, apoi, finisat cu masini de elicopterizat sau elicoptere. In mare parte, procesul de lucru este automatizat si nu poate fi inlocuit cu proceduri efectuate manual, de aceea termenul de executie este redus, iar costurile avantajoase.

Suprafetele acoperite cu beton elicopterizat au aspect neted, lustruit si pot fi de culoare gri sau personalizate prin pigmentare. Deoarece se comporta precum placi unitare, monolitice de beton, ele sustin foarte bine traficul si greutatea pe orice directie si nu prezinta puncte sau zone cu structura slaba.

Comanda pardoseli realizate cu beton elicopterizat pentru spatiile in care iti desfasori activitatea, fie ca sunt industriale, comerciale sau rezidentiale. Suntem o echipa cu activitate vasta in pavari si amenajari sit e putem ajuta cu oferte personalizate si executia completa a lucrarilor. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Comanesti (Bacau) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219