Beton Elicopterizat Codlea

★ Beton Elicopterizat Codlea • Pardoseli industriale Codlea • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Codlea : pardoseala elicopterizata este un element de mare rezistenta care se regaseste in constructii si amenajari industriale, comerciale, in unele cazuri si rezidentiale. Capacitatea betonului elicopterizat de a-si pastra structura si aspectul timp indelungat depinde foarte mult de materialele si utilajele folosite, dar si de tehnicile de lucru.

Pentru a pune in opera pardoseli de beton elicopterizat se foloseste un strat de beton armat cu o formula rezistenta adaptata in cele mai multe cazuri scopurilor/destinatiilor pardoselii (trafic intens, compresie din cauza greutatii, activitate la temperaturi ridicate sau scazute, activitate cu produse chimice), un strat de cuart, ciment, minerale si pigmenti care personalizeaza pardoseala prin culoare.

Procesul de lucru se face mecanizat cu ajutorul masinilor de elicopterizare, care slefuiesc suprafetele pana la transformarea lor in placi unitare, dure, lustruite de beton. Opteaza pentru o solutie rezistenta si aspectuoasa atunci cand ai nevoie de pardoseli in spatii si locuri cu diverse destinatii apeland la serviciile noastre de pavare cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart. Transmite-ne detalii despre proiectele tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Codlea (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219