Beton Elicopterizat Cluj Napoca

★ Beton Elicopterizat Cluj Napoca • Pardoseli industriale Cluj Napoca • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Cluj Napoca • Pardoseli industriale Cluj Napoca • Pret / m2Beton Elicopterizat Cluj Napoca : betonul elicopterizat creeaza o suprafata dura, dar neteda si colorata, care poate fi folosita pentru a amenaja pardoselile din spatii cu destinatie speciala.

Acesta este caracteristic, in ultimii ani, spatiilor industriale – halelor, fabricilor, depozitelor; spatiilor comerciale – mallurilor, magazinelor; atelierelor auto, cailor de acces, parcarilor.

Pardoselile din beton elicopterizat sunt realizate in mai multe etape de lucru pentru care se folosesc echipamente mecanizate. Unul dintre aparatele folosite pentru slefuirea suprafetelor de beton este elicopterul, cel care da si numele acestei tehnici de amenajare.

Cu elicopterul, spatiile betonate sunt slefuite pana cand capata duritate si netezime, ajungand de cele mai multe ori la un aspect lucios de oglinda.

Lucrarile cu beton elicopterizat pot fi realizate prin utilizarea materiilor prime standard pe baza de beton specific acestei tehnici sau pot fi completate de un start de cuart, minerale de ciment si pigmenti de culoare pentru a prelungi mai mult durata de viata a suprafetelor realizate. Colaboreaza cu echipa noastra pentru realizarea de lucrari cu beton elicopterizat cu sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Cluj Napoca (Cluj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219