Beton Elicopterizat Cisnadie

★ Beton Elicopterizat Cisnadie • Pardoseli industriale Cisnadie • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Cisnadie : Betonul elicopterizat este o tehnica avantajoasa de pavare a spatiilor, folosita pentru sapele si pardoselile industriale. Principala caracteristica a betonului elicopterizat este rezistenta ridicata la uzura, ceea ce inseamna ca pardoseala elicopterizata poate fi folosita in conditii dificile (trafic intens, umiditate, temperaturi scazute si ridicate) fara a se deteriora.

Pardoseala elicopterizata se remarca si prin aspectul estetic placut. Aceasta are suprafata neteda si poate fi slefuita pana capata diferite stadii de luciu, pana la luciu-oglinda. In plus, folosind un strat suplimentar de cuart sau pigmenti de culoare, pardoseala elicopterizata poate avea diverse nuante utile pentru decor sau pentru delimitarea zonelor de lucru in spatiile industriale.

Durabilitatea, netezimea si varietatea mare de culori, dar si intretinerea simpla si ieftina fac din betonul elicopterizat o tehnica foarte convenabila atat din punctul de vedere al avantajelor, cat si din punctul de vedere al costurilor. Pentru lucrari calitative pe baza de beton elicopterizat, contacteaza-ne! Detinem o vasta experienta de lucru, suntem implicati si dedicati realizarii proiectelor tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Cisnadie (Sibiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219