Beton Elicopterizat Ciacova

★ Beton Elicopterizat Ciacova • Pardoseli industriale Ciacova • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ciacova : pardoselile elicopterizate sunt numite si pardoseli industriale decorative sau finisate. Acestea sunt realizate din compozitii speciale de beton combinat cu aditivi si pigmenti care sustin proprietatile betonului si ii ofera mai multa rezistenta si culoare. Deoarece are un aspect finit lustruit si colorat, betonul elicopterizat se preteaza pentru a fi lucrat in spatii cu destinatii variate.

Betonul elicopterizat poate fi intalnit in momentul de fata in multe dintre zonele cu trafic intens sau activitate cu risc mare de deteriorare a suprafetelor, precum hale de lucru din productie, logistica, transporturi, alimentatie, farma, centre comerciale, depozite, parcari.  Aspectul sau este definit, in functie de caracteristicile spatiului, cu cuart simplu, cuart rosu, cuart gri, cuart verde.

Comanda pardoseli elicopterizate pentru spatiile in care iti desfasori activitatea! Acestea pot fi lucrate de catre echipa noastra intr-un termen suficient de scurt incat spatiile sa nu ramana blocate multa vreme. Contacteaza-ne pentru oferte de pret personalizate si pentru a aflat toate detaliile de care ai nevoie!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ciacova (Timis) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219