Beton Elicopterizat Cernavoda

★ Beton Elicopterizat Cernavoda • Pardoseli industriale Cernavoda • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Cernavoda : betonul a fost dintotdeauna una dintre cele mai rezistente solutii folosite pentru pavari si amenajari. Cu o formula imbunatatita, aditivi speciali care ii sustin si mai bine proprietatile si o tehnica mecanizata de finisare, betonul elicopterizat este considerat de catre constructori, dar si de catre beneficiarii lucrarilor, cel mai bun sistem de pavare al momentului.

Pardoselile elicopterizate sunt folosite, in prezent, pentru foarte tipuri de spatii care au in comun riscul de uzura ridicat. Acestea pot fi intalnite in multe cladiri din domeniul industrial si comercial, in parcari, garaje si pot fi utilizate ani de-a randul fara a fi nevoie de investitii suplimentare pentru restaurare.

Spre deosebire de sistemele de pardoseala clasice pe baza de beton, betonul elicopterizat are avantajul de a putea fi personalizat prin culoare si de a creste prin rolul sau decorative valoarea spatiilor in care este lucrat. Opteaza pentru cea mai rezistenta si mai estetica pardoseala a momentului si solicita echipei noastre o cotatie de pret pentru beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Cernavoda (Constanta) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219