Beton Elicopterizat Cehu Silvaniei

★ Beton Elicopterizat Cehu Silvaniei • Pardoseli industriale Cehu Silvaniei • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Cehu Silvaniei : betonul elicopterizat este o tehnica moderna folosita des in amenajari si constructii, deoarece aduce beneficii in fata metodelor vechi de realizare a pavajelor industriale decorative, desavarsite cu vopsele sau rasini. Pardoselile elicopterizate capata aspectul dur si neted sau lucios, in functie de preferinte, prin slefuirea suprafetelor proaspat betonate si sigilarea lor cu lac de protectie.

Slefuirea realizata mecanic folosind masina de elicopterizat este un proces la finalul caruia suprafata betonata se transforma intr-o placa unitara cu rezistenta ridicata in orice punct sau zona a sa. Partea de suprafata devine neteda, fara asperitati, fisuri, denivelari si poate fi slefuita, mai putin sau mai mult, pana la un luciu-oglinda, in functie de preferinte.

Datorita acestei tehnici de lucru, dar si a materialelor folosite (compozitie speciala de beton, ciment, aditivi care ajuta la intarire precum cuartul), pardoselile elicopterizate pot fi folosite ani de-a lungul fara a fi nevoie de restaurarea lor. Contacteaza echipa noastra pentru lucrari cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart calitative si aspectuoase!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Cehu Silvaniei (Salaj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219