Beton Elicopterizat Carei

★ Beton Elicopterizat Carei • Pardoseli industriale Carei • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Carei : betonul elicopterizat este un sistem de pavare cu o serie de caracteristici deosebite precum rezistenta ridicata la uzura si trafic greu, dar si la factorii chimici, termici, mecanici. Aceasta pardoseala dura nu se deterioreaza atunci cand este utilizata pentru circulatia auto, iar motostivuitoarele sau alte echipamente asemanatoare isi pot desfasura activitatea fara a lasa urme sau zgarieturi.

Deoarece suprafata pardoselii elicopterizate este durabila, aceasta poate fi intalnita in special in zonele industriale si comerciale, acolo unde se desfasoara activitati cu vehicule si utilaje, dar si in parcari. La scara mai restransa, betonul elicopterizat poate fi observat si in complexurile rezidentiale pentru sape ample, garaje sau cai de acces.

Aria extinsa de aplicare a betonului elicopterizat este posibila deoarece durabilitatea este completata foarte bine de aspectul decorativ, adica de luciu si o gama variata de culori care pot fi incorporate cu ajutorul stratului de cuart sau al pigmentilor. Pentru lucrari complexe sau la scara mai mica pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart, echipa noastra iti sta la dispozitie cu recomandari, executie si oferte personalizate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Carei (Satu Mare) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219