Beton Elicopterizat Caracal

★ Beton Elicopterizat Caracal • Pardoseli industriale Caracal • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Caracal : betonul elicopterizat este o tehnologie folosita frecvent in ultimii ani, mai ales in spatiile cu destinatii speciale: industriale, comerciale, parcari. Cunoscut si sub numele de pardoseala industriala elicopterizata sau pardoseala de beton finisat, betonul elicopterizat este caracterizat de rezistenta mare la uzura, intretinere usoara si o varietate destul de mare de culori.

Chiar daca betonul elicopterizat este destinat spatiilor industriale in care grosimea pardoselii incepe de la 20 de centimetri si are o intindere ampla, acest sistem de acoperire a suprafetelor plane si sau inclinate (in rampa) poate fi adaptat si pentru spatii mai mici precum garaje sau curti, micsorand grosimea placii turnate si finisate.

Calitatea betonul elicopterizat este influentata de mai multi factori, printre care cei mai importanti sunt calitatea materialelor folosite si a echipamentelor/ustensilelor mecanizate utilizate pentru turnarea, omogenizarea si sclivisirea betonului, respectarea procedurilor de lucru. Pentru lucrari de amenajare cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart, contacteaza cu incredere echipa noastra, apreciata pentru experienta si rezultatele sale de pana acum!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Caracal (Olt) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219