Beton Elicopterizat Campia Turzii

★ Beton Elicopterizat Campia Turzii • Pardoseli industriale Campia Turzii • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Campia Turzii : pardoselile elicopterizate au o rezistenta mecanica foarte mare si pot fi finisate intr-o gama variata de culori, care ajuta la definirea aspectului estetic. Acest tip de pardoseli sunt obtinute dintr-o compozitie speciala de beton, imbunatatita cu aditivi, fiecare ingredient avand un rol esential pentru rezistenta suprafatei.

Dupa finalizarea lucrarilor de turnare, nivelare si sclivisire, betonul eliopterizat se transforma intr-o placa solida, neteda, lustruita, care poate raspunde foarte bine la uzura provenita de la frecare, greutate sau conditii termice dificile. Culoarea pardoselilor elicopterizate poate fi preluata de la stratul de cuart adaugat sau obtinuta prin pigmentare cu culoare.

Calitatea manoperei pentru pardoselile elicopterizate este esentiala, asa ca recomandarea specialistilor este sa te orientezi catre meseriasi care stapanesc aceasta tehnica, cu toate etapele sale de lucru. Apeleaza la echipa noastra pentru a primi o oferta personalizata si consultanta astfel incat lucrarile tale cu beton elicopterizat sa reziste timp indelungat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Campia Turzii (Cluj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219