Beton Elicopterizat Calan

★ Beton Elicopterizat Calan • Pardoseli industriale Calan • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Calan : betonul elicopterizat este o pardoseala care aduce o multime de avantaje pe termen lung, fiind potrivita pentru cei care isi doresc pavaje durabile, care sa reziste ani la randul fara alte investitii costisitoare pentru reparatii, intretinere sau reconditionare. Durabilitea pardoselilor elicopterizate se datoreaza, in mare parte, tehnicii de lucru avansate, realizate mecanizat.

Suprafetele de lucru, care urmeaza sa fie finisate prin tehnica elicopterizarii sunt, mai intai, pregatite, apoi, acoperite cu un strat de beton dintr-o compozitie speciala si un strat de cuart care adauga rezistenta si culoare. Betonul este driscuit si finisat cu ajutorul masinii de elicopterizat pana cand ajunge la duritate mare si un aspect lucios specific.

Pardoselile elicopterizate pot avea aspect variat, acestea pot fi lasate simple, de culoarea caracteristica betonului sau pot fi colorate, in functie de preferintele beneficiarului sau necesitatile spatiului amenajat. Pentru pardoseli elicopterizate lucrate cu cuart sau fara cuart, simple sau colorate, contacteaza echipa noastra!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Calan (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219