Beton Elicopterizat Calafat

★ Beton Elicopterizat Calafat • Pardoseli industriale Calafat • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Calafat : betonul elicopterizat este cunoscut si ca o pardoseala industriala decorative, care poate avea o gama larga de culori obtinute cu ajutorul straturilor speciale de cuart sau prin adaugarea pigmentilor. Acesta se foloseste ca sapa sau pardoseala in spatiile industriale, comerciale, rezidentiale, plane sau in rampa, la interior sau la exterior.

Sistemul de pardoseala elicopterizata este obtinut printr-o tehnica specifica de turnare a betonului disponibil intr-o formula speciala caracterizata de rezistenta sporita, omogenizarea si slefuirea lui cu utilaje profesionale. Utilajul cu ajutorul caruia suprafata betonata este slefuita pana cand capata un aspect neted si lucios se numeste elicopter.

De lucrarile de amenajare pe baza de beton elicopterizat se ocupa echipe specializate care au acces la astfel de utilaje profesioniste. Contacteaza www.beton-elicopterizat.ro, echipa cu activitate si numeroase lucrari finalizate in constructii si amenjari cu beton elicopterizat si solicita oferte personalizate pentru proiectele tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Calafat (Dolj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219