Beton Elicopterizat Cajvana

★ Beton Elicopterizat Cajvana • Pardoseli industriale Cajvana • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Cajvana : Materiile prime din clasa betonului si cimentului sunt folosite de foarte multa vreme pentru constructii si amenajari industriale sau rezidentiale datorita rezistentei lor sporite. Tot din aceasta categorie face parte si betonul elicopterizat, un sistem de pardoseala industriala decorativa, adaptabil in spatii multiple.

Betonul elicopterizat este foarte rezistent, proprietatile sale pastrandu-se pe termen lung. Ca si aspect, betonul elicopterizat realizeaza suprafete dure, netede, care pot avea luciu in functie de preferinte, ajungandu-se pana la o stralucire de oglinda. In functie de preferinte, suprafetele elicopterizate pot ramane gri (culoarea betonului) si pot fi colorate la suprfata sau in profunzime prin adaugarea unui strat de cuart sau a pigmentilor de culoare.

Rezistenta betonului elicopterizat este influentata si de tehnica de lucru a amenajarilor de acest tip, dar si de performanta echipamentelor specifice folosite. Pentru a obtine pardoseli elicopterizate calitative, colaboreaza cu echipa noastra, o echipa cu experienta in pavari si amenajari pe baza de beton elicopterizat cu sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Cajvana (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219