Beton Elicopterizat Buzias

★ Beton Elicopterizat Buzias • Pardoseli industriale Buzias • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Buzias : betonul elicopterizat este un sistem de pardoseala nelipsit in momentul actual din proiectele de amenajare a spatiilor cu risc ridicat de uzura. Acesta se utilizeaza pentru a obtine pardoseli solide care nu se deterioreaza sub trafic intens, impact, socuri sau factori climaterici, chimici, termici.

Exista mai multe detalii care fac din betonul elicopterizat o pardoseala superioara alternativelor clasice. Desi este o suprafata turnata de beton, prin finisare, pardoseala elicopterizata se transforma intr-o placa dura, neteda, fara fisuri, denivelari sau rosturi care i-ar putea afecta rezistenta. Aceasta suprafata se comporta foarte bine sub trafic si greutate, dar si atunci cand este supusa conditiilor dificile de umiditate, schimbari de temperatura, caldura.

Betonul elicopterizat are, totodata, si rol decorativ. El poate fi personalizat intr-o varietate mare de culori cu ajutorul unui strat de cuart adaugat sau pigmenti de culoare. Daca urmeaza sa pui in practica o lucrare cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart, echipa noastra iti sta la dispozitie cu oferte de pret si toate detaliile de care ai nevoie!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Buzias (Timis) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219